Enyezd Utcai Tagóvoda

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Események: Enyezd Ovi

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Kiemelt Híreink

Enyezd Utcai Tagóvoda

enyezd

Elérhetőség: KAKAS ANIKÓ intézményvezető helyettes

Tel.: 0630/383 4310 : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Óvodánk „Barnavirágos Óvoda”néven ismert, 6 vegyes életszervezésű csoportban fogadjuk a gyerekeket.Csoportszobáink jól felszereltek, dolgozóink kreativitásának köszönhetően családias megjelenésre törekednek, színesek, biztonságot sugárzóak, a színvonalas szakmai munkát szolgálják.
  • A szülőföld értékeinek megismertetése, a hagyományok, tradíciók átörökítése áthatja az óvodai élet minden tevékenységét. Ugyanakkor fontosnak tartjuk a kor, a társadalom változásaihoz való alkalmazkodást, új utak, lehetőségek keresését.
  • A családokkal és partnereinkkel a nyitott, együttműködő, támogató kapcsolatra törekszünk. Fontos számunkra a „Nyitott Kapuk” Család-Óvoda partneri kapcsolat, értékazonosságra törekvés, a család érték- és hagyományközvetítő szerepének tisztelete. Rendezvénysorozataink a családok aktív részvételével valósulnak meg (munkadélután, tök faragó fesztivál, Őszi Kavalkád, Márton nap, családi szombat, egészségnapok, Gyermeknapi rendezvényhét, „Enyezd Napok”, kirándulások, Jeles napok…).
  • Szeretetteljes légkör, a gyermekek feltétel nélküli elfogadása, jellemzi intézményünket. Figyelembe vesszük a gyermekek egyéni szükségleteit, adottságait, képességeit és ennek ismeretében valósítjuk meg differenciáltan a fejlesztést.
  • Hangsúlyos óvodánk esélyteremtő, befogadó és hátránykompenzáló szerepe.
  • Sikeres óvoda- iskola átmenet biztosítására törekszünk.
  • Játékos, élményszerű, tevékenykedtetésre épülő ismeretszerzés valósul meg.Hangsúlyos feladat óvodánkban a környezettudatos szemlélet megalapozása.
  • A multifunkcionális OVI-FOCI pálya, a tornaszoba és a gazdag eszköztár lehetőséget teremt a mozgáskultúra átfogó, sokszínű fejlesztésére, mozgáson keresztül az értelmi struktúrák és a szociális képességek fejlesztésére. (PVSK SportOvi program, Bozsik foci program, gyógytestnevelés, dzsúdó, úszás.) A só szoba kiváló tere az egészségmegőrzésnek, melyet a gyerekek rendszeresen használnak.

zoldovoda

 

PTE partner

 

boldogovoda

 biztonsagoserasmusmadarbarat logo

 

bozsik program

 

 

kite