Melinda Utcai Tagóvoda

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Események: Melinda Ovi

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Kiemelt Híreink

Melinda Utcai Tagóvoda

melindaovi

Elérhetőség: BÁLINTNÉ FIDER KRISZTINA tagintézmény igazgató
Tel.: 30/628 9621 : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Óvodánk Pécs – Kertváros lakó-pihenő övezetében nagy, parkosított udvarral, a főútvonaltól távol eső helyen, nagyon csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el.
  • A gyermekek nevelése kettő vegyes életkorú csoportban történik, négy felkészült óvodapedagógus irányításával. Munkájukat három dadus néni és egy pedagógiai asszisztens segíti, akik mindennapi jelenléte nagyban hozzájárul a magas színvonalú pedagógiai munkavégzéshez.
  • Az inkluzív szemlélet nagymértékben megjelenik óvodánkban. A gyerekek külön fejlesztését utazó gyógypedagógusaink látják el, heti rendszerességgel. Szakmai munkánkat logopédus és pszichológusa is segíti.
  • Csoportszobáink tágasak, világosak, jó felszereltek, maximálisan biztosítják a gyerekek testi, lelki fejlődését, harmonikus kiegyensúlyozott óvodai életüket, ahol biztonságban érezhetik magukat.
  • Odafigyelünk a gyermekek sokoldalú, szerteágazó személyiségfejlesztésére. Igényes, kulturális és sok egyéb programokat szervezünk a gyerekeknek, melyeken adott alkalommal a szülők is részt vehetnek.
  • A környezetvédelem és egészséges életmód kialakítása nagy hangsúlyt kap a programok szervezésénél. Óvodánk több éve Zöld óvodaként működik, ezáltal hangsúlyosabban foglalkozunk a természet védelmével. Óvodapedagógusaink szívügyüknek tekintik a környezettudatos nevelést.
  • Egyéb szolgáltatásaink között szerepel a Játékos gyermektorna, Úszás, Angol nyelv, Hittan, Néptánc, Madarász Ovi.
  • A Mozgásfejlesztés, a mozgásos tevékenységek nagymértékben jelen vannak a mindennapjainkban. Büszke birtokosai vagyunk a Magyar Mozgáskotta eszközeinek, mely egy komplex mozgás- és személyiségfejlesztő eszköz. A játékos mozgásfejlesztés során mindig figyelembe vesszük a gyerekek eltérő egyéniségét, fejlődési ütemét, differenciált fejlesztésük a teljes személyiségükre irányul.
  • Rendszeres és tervszerűen összeállított foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek, melyen változatos, élvezetes és játékos mozgásokra, szerteágazó tanulási folyamatokra nyílik lehetőségük.

 

zoldovoda

  bozsik program

 

voroskereszt 

 

kite