Székhelyintézmény

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Események: Székhelyóvoda

Kiemelt Híreink

Kertvárosi Óvoda (székhelyintézmény)

 

Óvodapedagógusok

 

 • Székhelyóvodánk a Kiskuckó Bölcsődével egy épületben, 6 homogén csoporttal működik.
 • Zöld Óvodaként a fenntartható szemlélet és a zöldülő közösségi programok jellemzik intézményünket. Az óvoda szellemiségében hangsúlyosan jelen van a környezettudatosságra, fenntarthatóságra nevelés, a környezet védelméhez és megóvásához kapcsolódó szokások kialakítása és a zöld jeles napok megtartása.
 • Hiszünk abban, hogy az egészséges életre nevelést kora gyermekkorban kell elkezdeni, mert ekkor a legfogékonyabbak a gyermekek az e fajta életszemlélet kialakítására.
  Megvalósítás keretei:
  az egészséges életmódra nevelés, az egészséges életvitel igényének alakítása, egészségmegőrzés szokásainak formálása, mozgás megszerettetése, mozgásfejlesztés. Mozgáskotta módszer alkalmazása, Bozsik foci-pálya, változatos mozgásfejlesztő eszközökkel felszerelt tornaterem.
 • A mi óvodánk Boldog Óvoda, ahol szeretetteljes, kiegyensúlyozott légkörben cseperednek a gyermekek. Terelgetjük őket, hogy boldogságra képes felnőtté váljanak. Bizakodó életszemlélet kialakítására törekszünk, mely elősegíti a gyermeki személyiség egészére irányuló pozitív fejlődést.
 • A zökkenőmentes bölcsőde-óvoda-iskola átmenet érdekében intézményi innovációinkkal segítjük és támogatjuk a közösségbe való beilleszkedésben a gyermekeket. A fejlesztő programjaink a szülők aktív közreműködésével teszik lehetővé az iskolára való felkészülést.
 • Európai óvoda: Európai Uniós programokban, pályázatokban való részvétel. Erasmus+ program megvalósító óvoda vagyunk. Határtalanság, multikulturális nevelés és szemlélet.
 • Tehetségígéretes gyermekeink adottságainak és motiváltságának kibontakoztatásához ingergazdag, inspiráló környezetet biztosítunk. Délutánjainkat különböző foglalkozási lehetőségekkel színesítjük: néptánc, hittan, angol nyelv, mozgásos tevékenységek.
 • A PTE partnerintézményeként óvodapedagógus hallgatók képzésében veszünk részt.

zoldovoda

 

PTE partner

 

boldogovoda

 biztonsagoserasmusbozsik program

 

 

kite